ORLES.

Són el record escolar per excel·lència, per aquest motiu ens agrada “fer-la a 

mida” de cada escola convertint-la en quelcom especial.


fotografiaescolar - orla-carnets-economica.jpg


ORLA BÀSICA

Entre les orles que oferim és la més tradicional, una orla dissenyada a partir dels retrats de l’alumnat i el cos docent, que opcionalment es poden fer amb toga i birret. Té una mida de 30x40cm i s’imprimeix en paper fotogràfic de qualitat professional. 


ORLA BÀSICA PLUS

Entre les orles que oferim és la més tradicional, una orla dissenyada a partir dels retrats de l’alumnat i el cos docent, que opcionalment es poden fer amb toga i birret. L’anomenem “plus” perquè incorpora un 15x20cm i unes fotos de carnet addicionals de l’alumne/a, ambdós impresos en paper fotogràfic. L’orla té una mida de 30x40cm i també s’imprimeix en paper fotogràfic de qualitat professional.

fotografiaescolar - orla-carnets-completa.jpg
fotografiaescolar - ca-mostra-300-24.png


ORLA POSES

Aquesta modalitat d’orla destaca per ser molt original, permet veure als nens i nenes d’una manera més espontània, fent alguna postura divertida o subjectant algun element escolar que li agradi especialment. El centre pot escollir entre la versió de cos sencer o mig cos. L’orla té una mida de 30x40cm. S’imprimeixen en paper fotogràfic de qualitat professional.


ORLA POSES PLUS

Aquesta modalitat d’orla destaca per ser molt original, permet veure als nens i nenes d’una manera més espontània, fent alguna postura divertida o subjectant algun element escolar que li agradi especialment. El centre pot escollir entre la versió de cos sencer o mig cos. L’orla té una mida de 30x40cm, l’anomenem “plus” perquè inclou un 15x20cm de l’alumne/a. S’imprimeixen en paper fotogràfic de qualitat professional. 

fotografiaescolar - orla-creativa-poses-retrato.jpg
fotografiaescolar - orla-personalizada-retrato.jpg


LA MEVA ORLA

Aquest model destaca perquè permet a cada nen/a ser protagonista de la seva orla. És creativa i amb postures com l’anterior, però està personalitzada fent que en primer plà veiem un únic alumne/a.  Té una mida de 30x40cm i inclou un retrat de 15x20cm del nen/a, ambdós impresos amb paper fotogràfic de qualitat professional. 


ORLA IMAGINA

Si tens una idea pròpia de com voldries que fos la teva orla i encara no se’ns ha acudit, fes-nos-ho saber i la farem realitat! Contacta’ns i et farem un pressupost a mida.

fotografiaescolar - orla-personalizada-a-medida.jpg